Skip to content Skip to footer

About

Waar de kracht van storytelling samensmelt met de kunst van communicatie.

Bij Studio Wendy Kegels draait alles om het creëren van boeiende verhalen en heldere communicatie. 

Of je nu een bedrijf bent dat zijn boodschap wil verfijnen of een organisatie die authentieker contact wil maken met zijn publiek, je bent hier aan het juiste adres.

THE COMMUNICATOR
Communicatie en marketing pakket

Nieuwsbrief

  • 6-wekelijks
  • 4 lichte items en 1diepgaand item

Blog

  • Integratie nieuwsbrief-items
  • SEO
  • Socials

1 meeting

€800/maand 

*The Communicator gaat in voor een looptijd van minstens 3 maanden. Hierna volgt een evaluatie.

Workshop Doelgroepgericht Schrijven

Een interactieve en op maat gemaakte workshop die je de praktische vaardigheden biedt om je doelgroep effectief te bereiken. Leer doelgroepanalyse, pakkende koppen, overtuigende taal, SEO-optimalisatie en foutloze teksten creëren. Voor bedrijven en individuen.

Over mij

Visie, creativiteit en out-of-the box

Met meer dan 10 jaar ervaring als copywriter, storyteller en artistieke producer, help ik bedrijven en organisaties hun stem te vinden en verhalen te creëren die authentiek, begrijpelijk en boeiend zijn. Storytelling is mijn natuurlijke habitat, waarbij ik altijd streef naar authenticiteit en verbinding. Mijn aanpak is creatief en out-of-the-box, waardoor ik complexe ideeën toegankelijk maak en echte connecties smeed.

Portfolio

Voor de nieuwe VUB-website die gelanceerd werd in september 2022 nam Studio Wendy Kegels de rol van eindredacteur op zich. In 2024 kwamen we terug in the picture om de opleidingspagina’s te optimaliseren.

Voor Mijn Inclusieve Werkvloer, een officiële website van de Vlaamse Overheid, schreef Studio Wendy Kegels de teksten over het thema “Talent aantrekken op de werkvloer”.

Met de vernieuwde collectiepresentatie wilde DIVA vanaf 2023 het museum maximaal openstellen voor alle bezoekers, met of zonder beperking. Als projectleider onderzocht ik de drempels die bezoekers ervaren en creëerde oplossingen voor hun noden.

Newsletter Sign Up