Skip to content Skip to footer

Copywriting

Voor de nieuwe VUB-website die gelanceerd werd in september 2022 nam Studio Wendy Kegels de rol van eindredacteur op zich. In 2024 kwamen we terug in the picture om de opleidingspagina’s te optimaliseren.

Voor Mijn Inclusieve Werkvloer, een officiële website van de Vlaamse Overheid, schreef Studio Wendy Kegels de teksten over het thema “Talent aantrekken op de werkvloer”.

Met de vernieuwde collectiepresentatie wilde DIVA vanaf 2023 het museum maximaal openstellen voor alle bezoekers, met of zonder beperking. Als projectleider onderzocht ik de drempels die bezoekers ervaren en creëerde oplossingen voor hun noden.

Voor de YAYS Neighborhood Guide maakte Studio Wendy Kegels mee de selectie van de restaurants, bars en culturele highlights, schreef de teksten voor de gids en maakte bijpassende portretfoto’s van de Neighbors.

Voor de heropening van MoMu – ModeMuseum Antwerpen – stuurde het museum een gift box uit naar hun contacten en personalities. Studio Wendy Kegels voorzag de box met een gepersonaliseerde tekst in het kader van ‘Mode 2.021 Antwerpen – Mode/Bewust’.

Voor het nieuwe academiejaar 2020 vroeg Sint Lucas Antwerpen om een nieuwe, frisse algemene brochure en opleidingsbrochures te schrijven, en om de vertaling van het uitwisselingsprogramma.