Skip to content Skip to footer

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) telt 18.000 studenten en samen met het Universitair Ziekenhuis Brussel meer dan 6.000 personeelsleden. De universiteit neemt met haar onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening een gewaardeerde plaats in Brussel, Vlaanderen en de wereld in. 

Voor de nieuwe VUB-website die gelanceerd werd in september 2022 nam Studio Wendy Kegels de rol van eindredacteur op zich. Enerzijds werd er een finale tekstrevisie en afwerking gedaan van alle webteksten (NL/EN), en anderzijds werd er voor gezorgd dat de weergave van de content optimaal gebeurde en op consistente wijze doorheen de ganse website werd geïmplementeerd. Ook de SEO werd onder handen genomen.

In 2024 was de website iets langer dan een jaar live. Om de opleidingspagina’s inhoudelijk nog te verbeteren, kwam Studio Wendy Kegels weer in the picture. In samenspraak met de faculteiten werden de bestaande opleidingspagina’s geoptimaliseerd qua content, structuur, lay-out en beeld.

Copywriting, Drupal, Eindredactie, SEO, UX/UI, Webdesign, Webredactie

Realisaties

  • Herstructureren website-pagina’s
  • Herschrijven content
  • Redactie content
  • Lay-out (Drupal 9)
  • SEO

VUB

Website

Voor de nieuwe VUB-website die gelanceerd werd in september 2022 nam Studio Wendy Kegels de rol van eindredacteur op zich. In 2024 kwamen we terug in the picture om de opleidingspagina’s te optimaliseren.

Klant:VUBJaar:2022 & 2024