Skip to content Skip to footer

UZA & UZA Foundation

Website, print & video

Studio Wendy Kegels ondersteunde de in-house communicatiedienst van het UZA en verzorgde de interne en externe offline & online communicatie. Voor de UZA Foundation zette de Studio zich ook heel graag in met hun communicatieskills.

Klant:UZA & UZA FoundationJaar:2016-2020

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) is één van de topklinieken in België. Naast de dagelijkse patiëntenzorg worden er grensverleggende studies uitgevoerd naar nieuwe behandelingen en staan de professors aan de wereldtop in hun vakgebied. Studio Wendy Kegels ondersteunde de in-house communicatiedienst en verzorgde de interne en externe offline & online communicatie, gaande van patiëntenbrochures, websiteteksten, artikels en interviews voor personeelsmagazines, video scripts voor interne projecten,…

De UZA Foundation zet zich in om fondsen te werven voor onderzoeken en nieuwe, innovatieve behandelingen. Voor hen zette Studio Wendy Kegels zich heel graag in om interviews af te nemen van professors, voormalige patiënten of familieleden van patiënten. De artikels werden op de website geplaatst en geïntegreerd in de nieuwsbrieven. Met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ook maakten we het jaarverslag 2019 op.

Copywriting