content copywriting

Betrek je klanten bij het verhaal van je merk. Inspirerend, informerend, ik breng je boodschap over met kwaliteitsvolle en relevante inhoud. Hitting the right buttons met een consistent verhaal en de juiste woorden.

redactie & eindredactie

Helpende hand nodig tijdens je schrijfproces? Van een ruw kladje tot het proeflezen of de eindredactie van je tekst, ik zorg ervoor dat je copy aantrekkelijk en relevant wordt.

journalistieke (blog)artikels

Op basis van aangeleverde informatie, research of interviews schrijf ik artikels voor print of online.

scenario & videoscripts

Voor overtuigende en duidelijke audiovisuele communicatie versterk ik je televisie- of videoproducties met copy die afgestemd is op alle aspecten van dit medium.

#website #landingspagina #blogpost #socialmedia #mailing #flyer #brochure #poster #webshop #nieuwsbrief #keywords #SEO #presentatie #speech #powerpoint #persbericht #(e)book #videoscript #productbeschrijving #pitch

culturele storytelling

Geen enkel verhaal is zwart wit. Ik zet mijn schouders met veel passie en engagement onder interculturele projecten: verhalen van mensen voor mensen, die verbindend werken doorheen/over culturele verschillen en overeenkomsten (heen). Door cultureel erfgoed en afkomst te verenigen, neem ik het publiek mee op reis richting maatschappelijk bewustzijn en diverse identiteiten. Met de wereld als onze gemeenschappelijke speeltuin creëren we een educatieve basis voor alle studenten van het leven. Storytelling houdt cultuur en diverse culturen levend.

expo stories

Productie, organisatie, communicatie,…

artistieke productie

Van concept en research tot web-, print- en uitzendklare content, als een praktische organisator en artistieke producer coördineer ik je projecten in samenwerking met je creatieve afdeling.

audiogidsen

Ter ondersteuning of aanvulling van een tentoonstelling.

diversiteitsprojecten

brand storytelling

Waar staat je merk voor? Je weet waarom je je zaak gestart hebt, maar je krijgt je brand story niet helder verwoord. Het idee dat jij in je hoofd hebt, transformeer ik naar een krachtig verhaal dat je publiek aangrijpt.

#about #brandstorydossier #merkidentiteit #website #onepager #socialmedia

gastlessen & workshops

gastlessen

Inspirerende gastles rond online copywriting voor social media, blogs, websites en SEO. Wat is de impact die copywriting kan hebben op je boodschap? Aan de hand van cases laat ik op een interactieve manier zien waarom copy een merk kan maken of kraken. Een gastles voor hogeschool studenten in het kader van de vakken Communicatie en Marketing.

workshops

Tijdens een one-on-one workshop gaan we samen gaan we op zoek naar de essentie, het doel, de visie en missie van jouw brand. Wie is je ultieme cliënteel? Hoe spreek je hen het best aan? De waarden die je wil uitstralen met je merk zullen je tone of voice en identiteit bepalen. We duiken dieper in je merkverhaal zodat je er zelf een beter beeld van krijgt. Na afloop van de workshop heb je een brand story dossier in handen om letterlijk en figuurlijk U tegen te zeggen.

aanvullende diensten

fotografie

Als duizend woorden één beeld nodig hebben om een verhaal te vertellen, bied ik aanvullende fotografie om je blogberichten, artikels en interviews visueel te ondersteunen.

website design

Website nodig? Ik maak een frisse, heldere website voor jou met WordPress of Squarespace.